Kabartma tozlu tepsi böreğini denemek harika bir fikir! İç harcını beyaz peynir ve maydanozla hazırlamak oldukça pratik ve lezzetli görünüyor. Özellikle yufka katmanlarını artırarak kabarık bir sonuç elde edebilmek çok hoşuma gitti. Fırından çıktıktan sonra altın rengi alana kadar pişirmek, görüntüsünü de güzel yapacak. Taze yufka kullanmanın önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu da lezzeti artıracak bir detay. Ben de misafirlerime sunmak için bu tarife göz atmayı düşünüyorum. Bu böreği mutlaka denemeliyim!
Kabartma tozlu tepsi böreğini denemek harika bir fikir! İç harcını beyaz peynir ve maydanozla hazırlamak oldukça pratik ve lezzetli görünüyor. Özellikle yufka katmanlarını artırarak kabarık bir sonuç elde edebilmek çok hoşuma gitti. Fırından çıktıktan sonra altın rengi alana kadar pişirmek, görüntüsünü de güzel yapacak. Taze yufka kullanmanın önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu da lezzeti artıracak bir detay. Ben de misafirlerime sunmak için bu tarife göz atmayı düşünüyorum. Bu böreği mutlaka denemeliyim!
Cevap yaz