Bu milföyden bohça böreği tarifi hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle, iç harcını yaparken kullandığınız ıspanakların taze olması mı yoksa dondurulmuş olması mı sizin için tercih sebebi? Dondurulmuş ıspanak kullanıyorsanız, çözülmesi konusunda bir sorunla karşılaştınız mı? Ayrıca, baharat ve süsleme konusunda değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz? Örneğin, susam yerine başka bir şey kullanmayı planlıyor musunuz? Pişirme süresinin doğru olduğunu düşündünüz mü, yoksa daha uzun ya da kısa süreyle pişirmenin tadı etkileyebileceğini mi düşünüyorsunuz? Tarifle ilgili başka merak ettiğiniz bir şey var mı?
Bu milföyden bohça böreği tarifi hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle, iç harcını yaparken kullandığınız ıspanakların taze olması mı yoksa dondurulmuş olması mı sizin için tercih sebebi? Dondurulmuş ıspanak kullanıyorsanız, çözülmesi konusunda bir sorunla karşılaştınız mı? Ayrıca, baharat ve süsleme konusunda değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz? Örneğin, susam yerine başka bir şey kullanmayı planlıyor musunuz? Pişirme süresinin doğru olduğunu düşündünüz mü, yoksa daha uzun ya da kısa süreyle pişirmenin tadı etkileyebileceğini mi düşünüyorsunuz? Tarifle ilgili başka merak ettiğiniz bir şey var mı?
Cevap yaz