Çiğden patatesli börek tarifini ilk denediğimde, özellikle kahvaltılara ne kadar yakıştığını fark ettim. Patateslerin rendelenip suyun iyice sıkılması süreci beni biraz uğraştırdı ama sonucunda elde edilen lezzet harikaydı. Soğanları kavrulurken verdiği koku, evin her tarafını sardı ve sabah kahvaltısı için mükemmel bir anı oluşturdu. Yufkaların katman kat konulması ve yağ sürme işlemi, çıtırlık konusunda gerçekten işe yaradı. Üzerine yumurta sürerek fırına verdim, çıkarttığımda altın rengi ve çıtır çıtır görünümü beni çok mutlu etti. Yoğurt ve salata ile birlikte servis ettim, bir de ayran ekleyince tadına doyamaz olduk. Gerçekten hem pratik hem de lezzetli bir tarif olmuş, denemenizi kesinlikle öneririm!
Çiğden patatesli börek tarifini ilk denediğimde, özellikle kahvaltılara ne kadar yakıştığını fark ettim. Patateslerin rendelenip suyun iyice sıkılması süreci beni biraz uğraştırdı ama sonucunda elde edilen lezzet harikaydı. Soğanları kavrulurken verdiği koku, evin her tarafını sardı ve sabah kahvaltısı için mükemmel bir anı oluşturdu. Yufkaların katman kat konulması ve yağ sürme işlemi, çıtırlık konusunda gerçekten işe yaradı. Üzerine yumurta sürerek fırına verdim, çıkarttığımda altın rengi ve çıtır çıtır görünümü beni çok mutlu etti. Yoğurt ve salata ile birlikte servis ettim, bir de ayran ekleyince tadına doyamaz olduk. Gerçekten hem pratik hem de lezzetli bir tarif olmuş, denemenizi kesinlikle öneririm!
Cevap yaz