Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kaşarlı mantarlı su böreği yaparken, hamurun ne kadar dinlenmesi gerektiği benim için her zaman bir merak konusu olmuştur. Hamurun yumuşak ve elastik olması, su böreğinin lezzetli olması için elzem değil mi? İç harçta kullanacağım peynir çeşidini seçerken hangi peynirleri öncelikli tercih ettiğinizi merak ediyorum; beyaz peynir mi yoksa kaşar peyniri mi daha çok seviliyor? Mantarlar da gerçekten böreğe güzel bir tat katıyor. Fırında ne kadar süre pişirildiğinde en iyi sonucu alıyorsunuz? Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Kaşarlı mantarlı su böreği yaparken, hamurun ne kadar dinlenmesi gerektiği benim için her zaman bir merak konusu olmuştur. Hamurun yumuşak ve elastik olması, su böreğinin lezzetli olması için elzem değil mi? İç harçta kullanacağım peynir çeşidini seçerken hangi peynirleri öncelikli tercih ettiğinizi merak ediyorum; beyaz peynir mi yoksa kaşar peyniri mi daha çok seviliyor? Mantarlar da gerçekten böreğe güzel bir tat katıyor. Fırında ne kadar süre pişirildiğinde en iyi sonucu alıyorsunuz? Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum!
Cevap yaz