Börek yapımı için önce iç harcını hazırlamalıyız.
İç harcı için dört adet patates bir tencereye alınır ve üzerine kaynar su eklenir ve ocağa alınıp altı açılır ve patatesler haşlanana kadar kaynatılır ve kaynayan patatesler süzülür ve kabukları soyulur biraz soğuyunca rendelenir ve bir kenara alınır. Yarım çay bardağı sıvı yağ ayrı bir tencereye alınır ve üzerine iki adet kuru soğan küçük küçük doğranır ve ocağa alınıp altı açılır soğanlar kavrulurken salça eklenir salça da kavrulunca rendelenmiş patatesler eklenir tuzu atılır ve iyice karıştırılır. İç harcı hazır sıra sosunda sos için iki yumurta bir çay bardağı yoğurt ve bir çay bardağı sıvı yağ çırpılır. Fırın tepsisi yağlanır ve ilk yufka serilir üzerine fırça yardımı ile sos sürülür ve diğer üç yufka da aynı şekilde dizilir ve sos sürülür üçüncü yufkanın üzerine patatesli harcın tamamı eklenir ve her tarafına eşit olarak dağıtılır ardından diğer yufkalar soslanarak tepsiye dizilir ve kalan sosun tamamı böreğin üzerine sürülür ve börek dilimlenir üzerine çörek otu serpilir ve önceden ısıtılmış yüz seksen derece fırında kızarana kadar pişirilir.
Pişince sıcak sıcak servis edilir.