Tavukları küçük küçük doğruyoruz bir tencereye iki yemek kaşığı sıvı yağ koyuyoruz ve bir soğanı küp-küp doğrayıp tencereye ekliyoruz tencereyi ocağa alıp altını açıyoruz soğanları kavuruyoruz soğanlar kavrulunca doğranan tavuk etlerini ekliyoruz onlar pişerken bezelye ve havucu bir tencereye alıp haşlıyoruz havuçları tencereye atmadan küçük küçük doğramayı unutmuyoruz. Havuç ve bezelyeler pişince suyunu süzüp onları da tavukların üzerine ekleyip soteliyoruz ve tavukların üzerine damak tadınıza göre tuz ve karabiber ekleyin ve karıştırıp ocağın altını kapatın. Sosunu hazırlamak için sıvı yağ yumurta ve sütü geniş bir kapta çırpın. İlk yufkayı tezgâha serin ve önce artı şeklinde dörde bölün ve ardından her bir parçayı tekrar ikiye bölün.
Bu şekilde her bir yufka da sekiz üçgen oluşur. Üçgenlerin birinin üzerine sos sürün ve diğer üçgeni üzerine kapatıp tavuklu harçtan ekleyin üzerine de rendelenmiş kaşar koyup kenarlarından kıvırarak sarın ve yağlanmış fırın tepsisine dizin. Tüm yufkaları bu şekilde hazırlayın ve kalan sostan üzerlerine sürün ve çörek otu serpip önceden ısıtılmış fırına verin. Üzeri kızarıncaya kadar pişirin ve ardından servis edin.