Patatesleri soyup çiğ haldeyken minik küpler halinde doğruyoruz. Geniş bir kabın içine yoğurt, yumurta, sıvı yağ ve tuzu alıp iyice karıştırıyoruz. Daha sonra bu karışıma sırasıyla kabartma tozu ve unu da ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz. Son olarak küçücük doğradığımız patatesleri de harca ekleyip hepsini birbirine karışacak şekilde iyice karıştırıyoruz. Sıvı yağla yağlanmış olan borcama karışımı döküyoruz ve önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz. Patatesin içinin pişip pişmediğini anlamak için kürdanı patatese batırın, eğer kürdan rahatlıkla girebiliyorsa pişmiş demektir.
Dilimlere ayırıp ılık halde servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.