İlk önce milföyleri yumuşaması için dondurucudan çıkarıyoruz.
Bu arada makarnayı haşlıyoruz ve haşlanan makarnayı süzdükten sonra bir kaba alıp için 2 yumurtanın tamamını ve üçüncü yumurtanın sadece akını alıyoruz. Ayırdığımız yumurta sarısını böreğin üzerine sürmek için kullanacağız. Daha sonra kaba sütü, ince kıyılmış maydanozu, peyniri ve dışarıda bekletilmiş tereyağı ekleyerek iç harcı iyice karıştırıyoruz.
Borcamı iyice yağladıktan sonra milföy hamurunun ilk 4 adetini oklavayla açarak borcama yerleştiriyoruz. Daha sonra iç harcımızın tamamını milföylerin üzerine döküyoruz. Kalan 4 milföy hamurunu da oklavayla açtıktan sonra borcamdaki malzemelerin en üst katı olarak koyuyoruz. Daha sonra ayırdığımız yumurta sarısını milföylerin üzerine sürüp önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz.
Afiyet Olsun.