Patatesler haşlanıp rendelenir. Kuru soğan ince küpler halinde doğranarak, bir kaşık yağ ile tavaya alınır. Kısık ateşte pembeleştirilir ve rendelenmiş patates, tuz ve pul biber eklenir. Hazırlanan bu harç bir kenarda soğutulurken diğer tarafta derin bir kâsede süt, yoğurt ve eritilip ılıklaştırılmış yağ karıştırılır. 2 adet baklava yufkası üst üste olarak tezgâha alınır ve üstteki yufkanın her yerine hazırlanan sıvı karışımdan fırça ile serpilir. Ardından 2 adet daha baklava yufkası alınır, üste konur ve bir kez daha aynı işlem uygulanır.
Toplamda 6 kat baklava yufkası olmak üzere katlar tamamlanır. Kısa kenara harç konularak rulo halinde sarılır. Rulo üç eşit parçaya bölünür. Yufkaların tamamı ve iç harç bitinceye kadar devam edilir. Üstüne yumurta sürülerek önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında, üstü altın sarısı olana dek 35-40 dakika pişirilir.
Afiyet olsun.