{ "title": "Börek Hamuru El Açması Tarifi", "image": "https://www.borektarifleri.gen.tr/images/borek-hamuru-el-acmasi-tarifi.jpg", "date": "22.01.2024 01:03:08", "author": "ilyas sezgin", "article": [ { "article": "Börek Hamuru El Açması Tarifi, börekler toplumumuz tarafından hamur işlerine olan düşkünlüğümüzden dolayı fazlasıyla tüketilmektedir. Böreklerimiz yapılış açısından incelendiğinde doğal yollarla ve kendi ellerimiz ile yaptığımızdan dolayı yerken güven veren birer besindir. Çünkü günümüzde hazır gıdaların bu kadar çok tüketildiği bir dönemde böreklerde gerek kullanılan malzemeler olsun gerekse de yapılış aşamasından dolayı güven vermekte ve gönül rahatlığıyla yemekteyiz. Bundan dolayı, börekler kahvaltılarda ve eşe dosta sunulan ikramların başında yer almaktadır. Börekler yapılış aşamasında dışarıdan katkı malzemesi kullanılarak sadece yufka kullanılmaktadır.