PATATES SUFLESİ BÖREK TARİFİ

PATATES SUFLESİ BÖREK TARİFİ

(Kolay İkram)


MALZEMELER :

4. Patates

2. Su bardağı un

1. Çorba kaşığı margarin

Tuz Pul Biber

Kızartmak için ayçiçek yağı Bir buçuk su bardağına yakın


YAPILIŞI :

 

1 - Patatesler haşlanır. Püre haline getirilir.

2 - Un, margarin, patates tuz isteğe göre pul biber ve tuz hepsi katı kalacak şekilde yoğurulur.

3 - Biraz dinlendirip unlanarak 2-3 santim kalınlığında açılır.

4 - Çay bardağı ile kesilip kızgın yağda kızartılır. Börek Tarifleri  ‘imizi fazla yağını çekmesi için havlu peçetesinin üzerine çıkarırız.
 


Sizde Düşüncelerinizi Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>